poetry, essays and narrativas (copyright ©)

era e mutit ka shpërthyer në lagjen time...

era e mutit ka shpërthyer në lagjen time. dal nga shtëpia dhe takoj komshij e miq që më thonë:

ti eja sa herë të duash por, aroma jote që sjelle nga vjena, nuk e mposht dotë erën krenare,

ballëlart e

kryeneçe të mutit tonë

sepse,

ne e zgjedhim vetë, çdo katër vjetë se cfarë ere i përshtatet hundëve dhe mushkrive tona.

 

fate velaj - vlorë, 28 tetor 2015