poetry, essays and narrativas (copyright ©)

the sunn look down

dhe dielli rri e vështron

...minatorët e katranit me fytyrat ngjyrë mavrie,
i gjeta të tymtë.
U afrova t'i dalloja, por...
mi përpiu grija, 
sterra,
zija.

Miniera e Selenicës, e hënë, 19 tetor 2015