poetry, essays and narrativas (copyright ©)

my photography philosophy

„ajo qe per mua eshte me e rendesishme ne fotografite qe realizoj eshte fakti se ato duhet te jene individuale e me nje profil te percaktuar. 

ato duhet te jene „narrativa te pikturuara“ e te funksionojne si nje segment lidhes qe nxit komunikimin e raporteve qe krijojne  pikturat me essete, poezite dhe narrativat e mia. 

mbi te gjitha ato duhet te tregojne sa me shume te jete e mundur per karakterin  e te fotografuarit  ashtu si dhe per ndjeshmerine dhe personalitetin e vete fotografit...“ 

fate velaj, lecce 2010