poetry, essays and narrativas (copyright ©)

era e mutit ka shpërthyer në lagjen time...

 

 

 

Era e mutit ka shpërthyer në lagjen time.

Dola nga shtëpia dhe nëpër shkallë takova komshijtë që më thanë:

„ti eja sa herë të duash por, aroma jote që sjelle nga Vjena, nuk e mposht dotë erën krenare,

ballëlart e

kryeneçe të mutit tonë

sepse,

ne e zgjedhim vetë, çdo katër vjetë se çfarë ere i përshtatet hundëve dhe mushkrive tona“

 

 

Vlorë, e enjte, 28 tetor 2010