poetry, essays and narrativas (copyright ©)

Dhe dielli rri e vështron

Edhe dielli rri e vështron

Minatorët e katranit me fytyrat ngjyrë mavrie,
i gjeta të tymtë.
U afrova t’i dalloja, por...
m’i përpiu grija, 
sterra,
zija.

Miniera e Selenicës,

e hënë, 19 tetor 2015